Tämä ohje löytyy minulta jo kalaruuista, mutta laitan tähän nyt ihan erikseen, ovat nimittäin aika mukavaa vaihtelua perunalisäkkeeksi. Joka kerta näitä paistellessani muistelen lämmöllä erästä ystävääni, jolta sain hieman sensurointia vaativan tekstarin hänen yrittäessään paistaa näitä =) En tiedä mikä meni pieleen, minua tämä ohje ei ole pettänyt vielä kertaakaan. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

630935.jpg

 

12 lettua (lettupannulla tehtynä):

 

4  munaa

1  prk (2dl) Valio fraichea 5 %

1 dl  vettä

1 pss  Mielihyvä –perunahiutaleita

2 rkl  vehnäjauhoja

1 tl  leivinjauhetta

1 tl  suolaa

(2 rkl  ruohosipulia)

 

Sekoita taikinan ainekset, ei haittaa vaikka vähäsen etukäteen. Paista juoksevassa margariinissa (mielellään lettupannulla) paksuhkoja (1-2 cm) lettusia. Käy tarjottavaksi melkein minkä kanssa vaan, maistuu myös jälkikäteen lämmitettynä (tai hätätilassa kylmänäkin).