Tämä ohje löytyy minulta jo kalaruuista, mutta laitan tähän nyt ihan erikseen, ovat nimittäin aika mukavaa vaihtelua perunalisäkkeeksi. Joka kerta näitä paistellessani muistelen lämmöllä erästä ystävääni, jolta sain hieman sensurointia vaativan tekstarin hänen yrittäessään paistaa näitä =) En tiedä mikä meni pieleen, minua tämä ohje ei ole pettänyt vielä kertaakaan. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
12 lettua (lettupannulla tehtynä):
4 munaa
1 prk (2dl) Valio fraichea 5 %
1 dl vettä
1 pss Mielihyvä –perunahiutaleita
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
(2 rkl ruohosipulia)
Sekoita taikinan ainekset, ei haittaa vaikka vähäsen etukäteen. Paista juoksevassa margariinissa (mielellään lettupannulla) paksuhkoja (1-2 cm) lettusia. Käy tarjottavaksi melkein minkä kanssa vaan, maistuu myös jälkikäteen lämmitettynä (tai hätätilassa kylmänäkin).
Kommentit