Vaihteeksi kevyttä, viime aikoina on vähän mopo karannut käsistä tuon pekonin kanssa =) Olen muuten huomannut, että tykkään paljon enemmän tavallisesta makaronista tai muista pastoista kuin spagetista. Onko niissä muka jotain eroa, minun makunystyröideni mukaan on?

485269.jpg

500 g  broilerin fileitä  (hunajamarinoidut suikaleet olisi varmaan parempia, mutta nyt oli näitä)

1 pienehkö purjo

1 punainen paprika

5 dl  vettä

1 kanaliemikuutio

2 dl  tummaa pätkäspagettia

1 pussi pakasteherneitä

pippuria, yrttisuolaa, Provencale-yrttiseosta

Paloittele fileet ja ruskista ne pienessä rasvatilkassa. Lisää silputtu purjo ja paprika ja hauduta jonkin aikaa. Lisää sitten vesi ja liemikuutio. Kiehauta ja lisää pasta. Keitä pastan kypsymisajan mukaan (minulla 9 min) ja lisää sitten pakasteherneet. Kuumenna ja tarkasta maku.