Meillä on aina erilaisia lihapullia pakasteessa, jotta miehelle riittää aina töihin evästä, vaikkei ruokaa jäisikään. Käytän näihin "pelastus"pulliin usein sipulikeittoaineksia, koska taikina valmistuu niin helposti. Pinaatti käy erinomaisesti myös lihapulliin.

614401.jpg

1 pss pakastepinaattia

1 prk  kevytkermaviiliä

n. 1,5 dl  ruiskorppujauhoja (tarpeen mukaan...)

1 pss sipulikeittoaineksia

1 muna

1 tl  karria

1 tl  valkosipulirouhetta

400 g  kevyttä possunjauhelihaa

½ tl  suolaa

Sulata pinaatti ja sekoita kermaviiliin. Lisää sipulikeittoainekset, korppujauho ja mausteet. Anna turvota rauhassa. Lisää muna ja jauheliha, vaivaa tasaiseksi. Lisää tarvittaessa korppujauhoja. Muotoile kostutetuin käsin pulleroisia pellille ja kypsennä 225 20-30 minuuttia. Lisänä maistuu muusi, taikka vaikka valkokastike kuoriperunoiden kera. Pinaatin kanssahan pitää muistaa syödä aina maitotuotetta.