Tämä hauska ohje on Kotivinkin ohjeista mukailtu. Tykkäsimme!
400 g vähärasvaista jauhelihaa
2 sipulia silppuna
1 tl valkosipulirouhetta (tai kynsiä)
140 g suomalaista pekonia
2 rkl fariinisokeria
1 tlk tomaattimurskaa
1 lihaliemikuutio
1 dl vettä
1 prk Go Green kikherneitä
1 tlk Kidneypapuja
pippuria
suolaa ripaus (jos haluat, tabascoa)
persiljaa
Pilko pekoni kylmälle pannulle. Ruskista kunnolla ja kaada ylimääräinen rasva pois. Lisää joukkoon jauheliha ja sipulit, ruskista. Ripota päälle fariinisokeri (älkää kysykö miksi juuri fariinisokeria, ehkä se on jotenkin lähempänä Villiä Länttä...). Lisää tomaattimurska, liemikuutio ja vesi. Keitä hiljalleen kymmenisen minuuttia. Valuta kikherneet ja pavut, Lisää ne pannuun, kuumenna ja tarkasta maku. Me söimme perunoiden ja salaatin kanssa, sopii varmasti hyvin myös pastan tai riisin viereen.
Kommentit