Minun on jo pitkään pitänyt kokeilla kardemummaa pannarissa, tykkään nimittäin hirmuisesti kardemummasta (mikä ei liene yllätys). Riikalla oli sitten muutenkin mielenkiintoinen pannariohje, ja tulikin tosi hyvää. Rakenne on ehkä tiiviimpi kuin perinteisessä pannarissa, mutta maku on aivan ihana! Lisäksi tuoksuu ihan pullalle, mikä tuo aina lisäpisteitä! Kuva on vähän sumea, kamera oli eri mieltä kanssani tarkennuskohdasta ja sai näköjään tahtonsa lävitse.

386169.jpg

9 dl  rasvatonta maitoa

4 munaa

1 tl  suolaa

0,5 dl  sokeria

1 tl  vaniljasokeria

0,5 tl  kardemummaa

2 dl  kaurahiutaleita

4 dl  jauhoja

1 tl  leivinjauhetta

turaus juoksevaa margariinia, ei yli puolta desiä

Itse tein näin: sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa ne vispilällä hyvin maidon joukkoon. Lisää joukkoon munat ja rasva. Turvota taikinaa huoneenlämmössä puolisen tuntia. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia. Tarjosin pakasteesta otetun mansikkasurvoksen ja vaniljakastikkeen (jota lisäsin vasta kuvan oton jälkeen) kera. Nami vielä kerran!