Ostin jokunen aika sitten pussillisen kuivattuja borssivihanneksia. Käytin ne lihamurekkeeseen, eipä ole näin helposti kasvis-lihamureke vielä tullutkaan! Pussillinen vastasi puolta kiloa kasviksia. Murekkeen rakennekkin oli todella hyvä, suosittelen lämpimästi!!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

581219.jpg

 

1 dl  ruiskorppujauhoja

2 dl  rasvatonta maitoa

1 tl  suolaa

n. 2 tl  jauhelihamaustetta

ripaus karria

1 pss (50 g)  Pata plus kuivattuja borssivihanneksia

400 g  kevyttä jauhelihaa

Päälle seesaminsiemeniä

 

Turvota korppujauhot maidossa. Lisää loput aineet ja vaivaa tasaiseksi. Muotoile mureke pellille ja taputtele päälle siemeniä. Kypsennä 200 asteessa puolisen tuntia. Lisäksi me söimme sitruunaisia juureksia (huomaa, että niiden täytyy olla uunissa kauemmin. Mahtuvat kyllä yhdessä uuniin.) ja mukana oli myös tämän hetkistä herkkuani, raejuusto-ananas-pähkinä -salaattia.