Kananmunakastike on hyvää, mutta en jotenkin osaa tehdä pelkästään sitä ruoaksi. Aika mukava ruoka tulee, kun lisää joukkoon ruskistettuja nakkipaloja (ja tietenkin sipulia). Maistuu kaikille, ainakin meillä.
6 dl maitoa
3 rkl vehnäjauhoja
2 rkl öljyä
1 sipuli
4 keitettyä kananmunaa
1 pkt kevyt nakkeja
1 tl suolaa
1 rkl sinappia
Kuullota silputtua sipulia öljyssä. Sekoita joukkoon jauhot hyvin, ja hetken päästä kylmä maito. Kuumenna hämmentäen koko ajan. Ruskista samalla pilkotut nakit. Keitä kastiketta 5-10 minuuttia. Lopuksi lisää suola, pilkotut kananmunat ja nakit. Lämmitä. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja hyvän salaatin kera.
torstai, 3. toukokuu 2007
Kommentit