Kananmunakastike on hyvää, mutta en jotenkin osaa tehdä pelkästään sitä ruoaksi. Aika mukava ruoka tulee, kun lisää joukkoon ruskistettuja nakkipaloja (ja tietenkin sipulia). Maistuu kaikille, ainakin meillä.

534082.jpg

6 dl  maitoa
3 rkl  vehnäjauhoja
2 rkl öljyä

1 sipuli
4 keitettyä kananmunaa
1 pkt kevyt nakkeja
1 tl  suolaa
1 rkl sinappia

Kuullota silputtua sipulia öljyssä. Sekoita joukkoon jauhot hyvin, ja hetken päästä kylmä maito. Kuumenna hämmentäen koko ajan. Ruskista samalla pilkotut nakit. Keitä kastiketta 5-10 minuuttia. Lopuksi lisää suola, pilkotut kananmunat ja nakit. Lämmitä. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja hyvän salaatin kera.