Jälleen yksi Linnun ohje, jota on jo pitkään pitänyt kokeilla. Ja jälleen tuli tosi hyvää pienellä vaivalla. Suorastaan älyttömän hyvää, pekonilla lienee osuutta asiaan. Lisäsin ohjeeseen sipulia, en nimittäin osaa tehdä jauheliharuokaa ilman sipulia =), tässä ohje niinkuin tein.

504253.jpg

1 pkt pekonia

400 g kevyttä jauhelihaa

2 isoa sipulia

1 tlk  tomaattimurskaa

1 dl  vettä

1 tl  valkosipulirouhetta

3 rkl  sinappia

1 lihaliemikuutio

1 tl  paprikajauhetta

1 pss vihreitä papuja (pakaste)

1 prk  ananasta paloina

ripaus suolaa

Laikkaa pekoni viipaleiksi kylmälle pannulle. Laita levy kuumenemaan. Ruskista hyvin, kaada ylimääräinen rasva pois. Lisää pannulle jauheliha, ruskistele, lisää silputtu sipuli. Kääntele muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, liemikuutio, vesi ja valkosipulirouhe sekä paprikajauhe. Hauduttele kannen alla kymmenisen minuuttia. Lisää ananaspalat ja pavut, kuumenna. Me söimme täysjyväfusillipastan ja salaatin kanssa.