Tämä nyt on tämmöinen mukava arkisoppa. Valmistusta voi nopeuttaa vaihtamalla tuoreet juurekset pakastemalliin. Itse käytin mm. kyssäkaalia, joka on tähän aikaan vuodesta tosi ihanaa. Vinkkiä tähän otin Valiolta, jonka ohjeessa oli käytetty pakastejuureksia.

896284.jpg

2 rkl  Oivariinia

300 g  hunajamarinoituja broilersuikaleita

1 iso sipuli

500 g  juuressuikaleita (käytin porkkanaa, palsternakkaa, juuriselleriä, kyssäkaalia ja purjoa)

7-12 dl  vettä (maun mukaan, itse käytin 7)

1-2 kanaliemikuutiota (riippuen veden määrästä)

1 pkt  nuudeleita (jotain 80 g)

200 g  Polar 9% maustamatonta sulatejuustoa

pippuria

persiljaa

Suikaloi kasvikset. Ruskista broilerisuikaleet Oivariinissa. Lisää kasvissuikaleet ja pyörittele muutama minuutti. Lisää joukkoon vesi ja liemikuutiot. Keitä 7-10 minuuttia. Lisää nuudelit ja anna kiehahtaa pari minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa joukkoon. Joukkoon tuoretta persiljaa.