Katariina innoitti minut jo jokin aika sitten tekemään töihin evääksi ihania ruispizzoja. Nyt kun olen niin innostunut noista maissilastuista (ovatko ne tacolastuja vai nachoja...) niin tein kuorrutteen niistä. Ja paljon sipulia!! Muuten hyvää, mutta pieni riski on olemassa, että mieheni ehtii nauttia pientä iltapalaa ennen kuin lähden töihin...

242333.jpg

Eli näihin laitoin:

4 viipaletta ruisleipää (minulla tässä myös Auringonkukkaleipää)

1 prk  tonnikalaa tomaatissa (Eldorado-merkkiä)

1 sipuli renkaina

vähäsen Polar 15 raastetta

vähäsen maissisipsejä

voi laittaa myös pizzamaustetta, mutta ei välttämättä kaipaa.

Eli täytteet leivälle ja 200 asteiseen uuniin kunnes ovat kauniin värisiä. Tämä on siitä kiva, että voi tehdä muun ruoan ohessa ja maistuvat ihanalta myös kylmänä! Suosikki evääni, nam. Kiitos vaan Katariinalle alkuperäisestä vinkistä!