HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE!!

Savujuustoa jäi sipulikeitosta yli, joten kokeilin maustaa sillä lihapullia. Tällä kertaa käytin kalkkunan jauhelihaa, joka on muuten vallan mainio tuote! Tuli oikein maukkaita pullia. Lapsetkin söivät hirmuiset annokset.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 548144.jpg

1 dl  vettä

125 g  Koskenlaskija savuporo –juustoa

n. 1 dl  ruiskorppujauhoja

2  sipulia silputtuna

1-1,5 tl  suolaa

1 muna

500 g  kalkkunan jauhelihaa

Kuumenna vesi pienessä kattilassa, liuota siihen sulatejuusto. Ota kattila liedeltä ja lisää korppujauhot. Anna turvota hetken aikaa. Lisää muut aineet. Pyörittele pellille pyörykät ja kypsennä 200 asteisessa uunissa kauniin värisiksi. Lisänä meillä oli ruskeaa kastiketta ja keitettyjä perunoita. Nälkä vaan oli niin kova, että en edes suunnitellut ottavani kuvaa ennen syöntiä =)