Olen ihan jäljessä näiden päivityksieni kanssa. Tämän ruuan tein ylijääneestä kukkakaalimuusista jo uudenvuodenaattona, mutta aika rientää.... Joka tapauksessa tuohon kalan kuorrutteeseen sain idean Marielta. Oikein hyvältä maistui, tosin niinhän lohi aina!

321609.jpg

Uunilohi:

400 g  pakastelohta

suolaa, valkopippuria

1 viipale leipää (itse käytin omatekemää Teresan rouheleipää)

1 muna

loraus maitoa

1 rkl  juoksevaa margariinia

tilliä

5 cm  sinappia

Laita lohipalat uunivuokaan, suolaa ja pippuroi. Sekoita pikku palasiksi leikattu leipä muiden aineiden kanssa ja levitä lohipaloille. Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Paistettu muusi

tähteeksi jäänyttä pottukukkakaalimuusia, olisikohan ollut puoli litraa?

3 kananmunaa (näitä kannattaa olla aika paljon, muuten palaa hihat)

3 porkkanaa pienenä raasteena

1 tl  yrttisuolaa

Sekoita kaikki sekaisin. Paista juoksevassa margariinissa lettupannulla pikkuisia lettusia. Älä käännä ennenkuin lettu on lähdössä yhtenä palana! Jos hihat palaa, lisää munia.

Paistoin lisäksi vähän sipulia.