Sain työtoveriltani tämän ohjeen, muutin sitä pikkuisen. Torttu on oikein raikas, siinä on paljon ananasta. Kannattaa kokeilla!
Pohja:
125 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 dl jauhoja (itse laitoin 1 dl hiivaleipäjauhoja ja 2 dl vehnäjauhoja)
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Täyte:
2 tlk ananasmurskaa (á 227 g)
1 tlk maitorahkaa
1 dl sokeria
2 munaa
2 tl vaniljasokeria
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja lisää seos taikinaan. Taputtele taikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
Valuta ananasmurskasta n. 2 dl nestettä pois. Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada täyte pohjan päälle. Paista piirasta 175 asteessa vähän reilut puoli tuntia.
Kommentit