En muista mistä ohjeen aikoinaan löysin, mutta siitä tuli heti suosikkini. Lapsetkin tykkää. Ainoa huono puoli on, että en tiedä ainakaan, että Kippari-juustoa olisi kevytversiona. Vaan eipä tuo haitanne silloin tällöin! Uunissa oloaikanahan ehtii vaikka lenkille...

207191.jpg

750 - 1000 g perunasipulisekoitusta, osan voit korvata esim herne-maissi-paprikalla, kuten minä tällä kertaa

n. 400 g  broilerin fileesuikaleita mieleisessäsi marinadissa (minulla hunaja)

150 g  Valion Kipparijuusto murua (siis pussillinen)

1 dl  hienonnettua tuoretta persiljaa

1 tl  suolaa

4 dl  maitoa

Ruskista broilerinsuikaleet. Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa (viimeisenä maito). Kypsennä 200 asteessa noin tunti. Jos alkaa tummua liikaa päältä, peitä kannella tai foliolla.