Tästä ei pitänyt tulla ollenkaan juustoinen, vaan kun käytin uudenmerkkistä karria, se yllätti voimakkuudellaan. Makua piti vähän pyöristää, niin tuuppasin sekaan juustoa. Oikein hyvää tuli. Tällä kertaa tumman minispagetin kanssa, mutta peruna ja tietenkin riisi käy myöskin. Väri on aivan kamala, mutta ei pidä välittää...

202073.jpg

4-5 annosta:

400 g  broilerin jauhelihaa

1 iso sipuli

1 pieni punainen paprika

100 - 200 g kesäkurpitsaa

1 tl  karria

1 tl  suolaa

2 dl  kevyttä kasvisrasvasekoitetta 7 %

2 dl  vettä

100 g  levittyvää 9 % Polar -sulatejuustoa

silputtua persiljaa

Ruskista jauheliha pienessä rasvatilkassa hyvin. Pilko sillä välin sipulit, paprika ja kesäkurpitsa. Lisää sipulit joukkoon ja pyörittele vielä minuutti-pari. Lisää sitten karri, paprika- ja kesäkurpitsapalat sekä suola. Sekoittele taas hetkinen. Kaada joukkoon kasvisrasvasekoite (tai ruokakerma) ja huuhtele purkilla mukaan vettä. Laita Torinon tumma minispagetti kiehumaan (keittoaika 9 min). Anna kastikkeen hautua pienellä lämmöllä spagetin kypsymisen  ajan. Sekoita lopuksi kastikkeeseen juusto ja persilja.