Pidän paljon keitoista, ja tässä yksi suosikkini. Tämän kanssa voi tarjota vaikka noita broileritaskuja taikka itse tehtyjä lihapiirakoita (löytyvät pikkusuolaiset-kategoriasta, tai ovat ainakin tulossa sinne...)

159640.jpg

annos 4:lle

1 tl  öljyä

1 sipuli hienonnettuna

1 dl  tummaa riisiä

1 tlk  tomaattimurskaa soseutettuna

2 tlk  vettä

1  kasvisliemikuutio

rouhittua pippurisekoitusta

n. 75 g  Koskenlaskija-juustoa

Soseuta tomaattimurska (tähän voisi sopia paseerattu tomaatti, mutta olen tottunut tekemään näin). Kuullota sipulia ja riisiä. Lisää tomaattisose, vesi ja liemikuutio. Keitä kypsäksi riisin keittoajan mukaan, lisää juusto ja hämmentele kunnes juusto on sulanut.