Mihanna hoi, pitkään on pitänyt kokeilla sinun häränsilmä-ohjettasi. Koska meillä ei oikeastaan koskaan syödä nautaa, tästä tuli sitten possunsilmä! Lisäsin joukkoon myös hieman omia aineksiani... Tosi hyvää tuli, koskaan ei ole näin paljon mennyt jauhelihasoosia spagetin kanssa. Tätä tehdään toistekkin.

283626.jpg

400 g kevyttä possunjauhelihaa

2 sipulia

200 g  herne-maissi-porkkanaa

2 dl  kevyttä kasvisrasvasekoitetta

n. 1 dl  tomaattimehua

jauhelihamaustetta, yrttisuolaa, pihvimaustetta...

3 kananmunaa

Paista jauheliha ja silputtu sipuli pannulla. Lisää herne-maissi-porkkana, kasvisrasvasekoite sekä tomaattimehu. Mausta, eli lisää mausteita ja muista MAISTAA. Työnnä uuniin (200 astetta) ja anna muhia parikymmentä minuuttia. Kaiva sitten massaan kuopat, riko kananmunat niihin. Anna kypsyä uunissa, kunnes munat ovat kypsiä (itse pidin osittain jälkilämmössä noin 20 minuuttia).

Tarjoiluun tummaa minispagettia ja salaattia.